در این پست به بررسی تاریخچه سلام کاپ، یکی از مسابقات پژوهشی که مجموعه ایراناد از دومین دوره آن، افتخار همکاری در برگزاری آن را داشته است می پردازیم.
نخستین دوره مسابقات سلام کاپ در آبان 1390 در دانشگاه شهید رجایی به مدت 2 روز ( 5 آبان برای دختران و 6 آبان برای پسران) برگزار گردید. این مسابقات شامل گرایش های رباتیک، هوافضا، سازه های ماکارونی و ماشین های شیمیایی می شد.
دومین دوره این مسابقات در آذر 1391 در گرایشات رباتیک، هوافضا، سازه ماکارونی، کمیکار و سمینارهای علمی در دانشگاه شهید عباسپور برگزار گردید.
سومین دوره جشنواره سلام کاپ با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اسفند 1392 در گرایش های رباتیک، IT، هوافضا، سازه های ماکارونی کمیکار و دستاورد های پژوهشی در محل آن دانشگاه برگزار شد.
چهارمین دوره مسابقات سلام کاپ در اسفند 1393 در دانشگاه شهید رجایی با حضور 1360 دانش آموز در قالب 518 تیم، در 11 گرایش مقاله و 5 گرایش مسابقه ای برنامه ریزی و اجرا گردید.
پنجمین دوره ی مسابقات سلام کاپ 20 و 21 اسفند ماه 1394 در دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید.
ششمین دوره مسابقات ملی دانشآموزی «سلام کاپ» با شرکت بیش از 2200 دانش آموز دختر و پسر در در بهمن 1395 در مکان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد.
هفتمین دوره این مسابقات پژوهشی با حضور نزدیک به چهار هزار دانشآموز از مقاطع تحصیلی مختلف در تاریخ 23 تا 25 اسفند ماه 96 در دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار شد. این مسابقات اولین دوره حضور دبستانی های سلام در سلام کاپ بود که یک روز زودتر از بقیه در این مسابقات شرکت کردند.
هشتمین دوره مسابقات سلام کاپ در اسفند 1397 در دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دستاوردهای علمی این جشنواره؛ اختراعات، اکتشافات و مقالات شرکتکنندگان در ۱۱ حوزهی برق و الکترونیک، علوم انسانی، مکانیک، هنر و عکاسی، ادبیات و زبان فارسی، ریاضی، شیمی، فیزیک و اخترفیزیک، پزشکی و علوم زیستی، کامپیوتر و معماری به رقابت پرداختند. همچنین در بخش مسابقات، دستسازههای دانشآموزان در حوزههای رباتیک، هوافضا، آی تی، ماشینهای شیمیایی و سازههای ماکارونی به رقابت گذاشته پرداختند.
نهمین دوره مسابقات سلام کاپ با توجه به شرایط پاندمی کرونا در کشور به صورت غیر حضوری برنامه ریزی و اجرا گردید. این مسابقات با رویکردی متفاوت نسبت به دوره های قبل برنامه ریزی گردید. دوره های دست سازه محور از این مسابقات حذف و یا تعدیل شد تا بتواند در فضای موجود آموزشی اجرا گردد. اما گرایش های مقاله محور به قوت خود باقی ماند. به طور کلی سلام کاپ دوره نهم در 9 لیگ و 18 گرایش برنامه ریزی و اجرا گردید. از دیگر تفاوت های این دوره با دوره های قبل ایجاد تفاوت در برگزاری مسابقه برای متوسطه دوم و متوسطه اول در بخش اول بود. همواره این دو دوره آموزشی در بخش اول در یک بازه زمانی به رقابت می پرداختند اما در سلام کاپ نهم، این دو دوره آموزشی از یکدیگر جدا شد و به طور متفاوت اجرا گردید.
No comment